készletről akár 1 100 000 Ft kedvezménnyel,

fix 5% nettó kamat/év állami támogatással Széchenyi Lízing MAX+ finanszírozás keretében*

kezdő nettó listaár 5 899 000 Ft

árlista letöltése

Részletes ajánlatért hívja kollégáinkat!

+36 20 800 9856

+36 20 916 8202

AJÁNLATOT KÉREK

MEGNÉZEM A KÉSZLETET

renault-express-van.jpg

A PRAKTIKUS FURGON – SEMMI BONYODALOM!

A 180°-ban nyitható aszimmetrikus hátsó ajtóknak, a 3,3 m3 hasznos térfogatnak és az 1,91 m rakodóhossznak és a zárt válaszfalnak köszönhetően az Új Express Van rendelkezik a legnagyobb rakodóhossz/teljes járműhossz aránnyal. A lehajtható utasülés és a rácsozott, kihajtható válaszfal 3,7 m áru berakodását teszi lehetővé. A csúsztatható oldalsó ajtó rekordnagyságú, 716 mm szélesre nyitható, így könnyen hozzáférhet a fedélzeten lévő tárgyakhoz.

 

HATÉKONYSÁG – SEMMI BONYODALOM!

2021_-_new_renault_express_van_3-1.jpg

Kamerás belső visszapillantó tükör

A digitális képernyő – belső visszapillantó tükör helyett – az autó hátuljára szerelt kamera képét mutatja előre haladás közben*. Igazán praktikus megoldás a teljes válaszfallal szerelt verziókhoz!

 * Hátramenetbe kapcsoláskor a kamera automatikusan kikapcsol.

nowe-renault-express-van-pasikowski-6-min.jpg

 

„Wide View“ holttércsökkentő tükör

A nagyobb kényelem és biztonság érdekében szélesítse a jobb oldali látómezőt az utasoldali napellenzőben elhelyezett nagylátószögű tükör segítségével. Láthatóvá teszi azt, amit nem látható a zárt, teljes válaszfal miatt. 

nowe-renault-express-van-pasikowski-7-min.jpg

 

Holttérfigyelő rendszer

A holttérfigyelő rendszer a külső visszapillantó tükrökön jelzi, ha az Express Van holtterében tartózkodik egy másik jármű.

 

RAKTÉRKIALAKÍTÁSOK

Céges ügyfeleink számára elérhető megoldásaink

Használja ki a tevékenysége igényeihez igazított raktérkialakításokban rejlő lehetőségeket.

rakter1.jpg
rakter2.jpg
rakter3.jpg

 

Rácsozott, kihajtható válaszfal ledönthető utasüléssel

A rácsozott, kihajtható válaszfalnak és a ledönthető utasülésnek köszönhetően akár 3,7 m3-nyi árut rakodhat be, és akár 2,36 m hosszú tárgyaknak találhat helyet. 

 

Megnövelt teherbírás

Nehéz rakományt szállítana? A legfeljebb 780 kg-ra megnövelt hasznos terhelhetőség lehet a megoldás.* 

 

Jobb- és baloldali** tolóajtók

Nagyobb méretű árut szállítana? Az Új Express Van elérhető egyszerre jobb- és baloldali** tolóajtóval is, így ez nem okozhat problémát!

rakter4.jpg
rakter5.jpg
rakter6.jpg

 

12 V-os csatlakozó

A raktérben szeretné tölteni eszközeit? Nem probléma! Az Új Express Van rakterében egy 12 V-os csatlakozó áll rendelkezésére. 

 

Megerősített zárszerkezet

Előfordulhat, hogy értékes rakományt kell szállítania, amelyek miatt érdemes  megerősített zárszerkezetet választania. 

 

LED világítás a raktérben

Biztosítson jobb megvilágítást a raktérben, hogy a legjobb körülmények között dolgozhasson éjjel és nappal is, a hagyományos világításnál háromszor erősebb LED világításnak köszönhetően.

rakter7.jpg
rakter8.jpg
rakter9.jpg
rakter10.jpg

 

fa padlóburkolat csúszásgátló bevonattal

A méretre igazított (9 mm vastag) fa, csúszásgátló bevonattal ellátott padlóburkolattal megvédheti az Új Express Van padlóját. 

 

fa raktérburkolatok

Védje meg az Új Express Van rakodóterét a méretre vágott fa raktérburkolattal, amely egyidejűleg védi meg a padlót a csúszásgátló bevonatos fa padlóburkolattal (9 mm), valamint az oldalfalak és a hátsó ajtók felső részeit az oldalsó fa védőborítással (5 mm) (A kerékjárati ívek nem burkoltak).

 

gumiszőnyeg

Védje meg az Új Express Van padlóját a szennyeződésektől a praktikus és tartós gumibevonattal.

 

műanyag burkolat és tárolóhelyek

Védje műanyag burkolattal az Új Express Van ajtajainak és paneljeinek alsó részét. A nagyobb kényelem érdekében optimalizálja a teret a jármű oldalsó tolóajtóiba integrált tárolórekeszekkel.

 

minden feladatban számíthat rá

AZ ÖN TEVÉKENYSÉGEIRE SZABOTT ÁTALAKÍTÁSI LEHETŐSÉGEINK

b73420a0b3.jpg
886b28aa94.jpg

 

Áruszállítás

Ismerje meg speciális megoldásainkat:

  • Hűtőautó
  • Büfékocsi
  • Csomagszállítás

 

Építőipar, szakipari munka

Építőipari és közműépítészeti szakemberként, szerkezeti vagy belsőépítészeti szakemberként, tájépítészként vagy helyi közösség számára keres kishaszongépjárművet? Biztosan tudunk megoldást!

  • Műhelyautó

 

ÚJ RENAULT EXPRESS VAN MOST KÉSZLERTŐL AKÁR AZONNAL!

Gördülékeny partner, vállalkozásra szabva

ÚJ EXPRESS VAN VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE FORINT ALAPÚ FINANSZÍROZÁSSAL, FIX 0% THM-MEL!*

Részletes ajánlatért hívja kollégáinkat!

+36 20 800 9856

+36 20 916 8202

árlista letöltése

 

*A feltüntetett nettó 5 899 000 Ft-os indulóár a készleten lévő, meghatározott alvázszámú Renault Express Van extra 1.5 Blue dCi 75 modellekre érvényes, jogi személyek részére, készletről történő rendelés esetén, 2024. március 12-től visszavonásig vagy a készlet erejéig. A képek illusztrációk.

A Széchenyi Újraindítási Lízingkonstrukció elindítása a Széchenyi Kártya Újraindítási Program bevezetéséről szóló 1368/2021. (VI.10.) Korm. határozat alapján történt. Ez a tájékoztató nem minősül a Ptk. 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, kizárólag tájékoztató jellegű, a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. Az Euroleasing Zrt. (www.euroleasing.hu) a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtja. Az Euroleasing Zrt. az Általános Szerződési Feltételekben feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) jogosult az ügyfélre tovább hárítani. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco / vagyon biztosítás fenntartása szükséges. A Széchenyi Lízing MAX+ lízingkonstrukcióhoz kapcsolódó kamat- és költségtámogatás és a konstrukció részletes feltételei a KAVOSZ Zrt. oldalán érhetőek el (www.kavosz.hu). A megjelölt éves nettó kamatmérték támogatási jogviszony esetén az ügyfelek által ténylegesen fizetendő kamatot jelenti, amely a lízingügylet kamatának (bruttó kamat) kamattámogatással csökkentett mértéke.     

Márkáink