renault-austral-hhn-ph1-beatyshot-desktop1_ig_w1500_h400.jpg

 

készletről, akár 2 400 000 Ft kedvezménnyel* és fix 4,9% THM-mel**!

ajánlatkérés


RÉSZLETES AJÁNLATÉRT HÍVJA KOLLÉGÁINKAT!

+36 20 800 9856

+36 20 916 82 02

árlista letöltése

MEGNÉZEM A KÉSZLETET

 

AZ ÚJ RENAULT AUSTRAL INNOVÁCIÓI

 

renault-austral-hhn-ph1-overview-051_ig_w600_h337.jpg

 

technológia

Az Új Austral mild hybrid meghajtása, ami egy négyhengeres turbós benzinmotorral, valamint egy 12 voltos lítium-ion akkumulátorral van ellátva, plusz nyomatékot biztosít gyorsításkor, csökkenti a kibocsátást és az üzemanyagfogyasztást.

A rendszer a nagy energiaigényű fázisokban nyújt támogatást - ezek az elindulási és gyorsítási fázisok.

A 774 cm²-es openR műszerfal kiegészül egy 210 cm²-es head-up display-jel az Új Australban, mellyel közel 1000 cm²-es kijelzési felület áll rendelkezésre.

A 4Control advanced, mely az E-Tech full hybrid verziókon elérhető, egy egyedülálló vezetési élményt kínál.

 

140-160 le  *  mild hybrid erőforrás

32  *  vezetéstámogató rendszer

575 dm³  *  csomagtartó-térfogat(1)

984 cm²  *  openR műszerfal + head-up display mérete(2)

 

multimédia rendszer

openR link

774 cm² megjelenítési felületű intuitív technológia"Hey Google, put some music on!"Az openR link multimédia rendszer a Google és a Renault szolgáltatásainak legjavát nyújtja, minden utazás alkalmával. Tervezze meg útvonalát, ellenőrizze hatótávját és hallgassa kedvenc zenéit anélkül, hogy levenné tekintetét az útról. Használja kedvenc alkalmazásait az autóban is!

(A Google Asszisztens magyar nyelven nem elérhető.)

 

renault-austral-hhn-ph1-overview-022_ig_w1500_h843.jpg

 

magával ragadó élmény

Harman Kardon

 

 

surround sound technológia 12 hangszóróval

Az új, exkluzív Harman Kardon hangrendszer magával ragadó élményt biztosít minden egyes utas számára, mivel a műszerfal tetején, középen elhelyezett központi egység, a műszerfal két oldalára és a hátsó ajtókba elhelyezett 2-2 magassugárzó, az első és hátsó ajtópanelekbe épített 2-2 mélysugárzó, a csomagtér ajtóhoz elhelyezett 2 középhang sugárzó, illetve a csomagtartóban található 1 mélynyomó összesen 485 W teljesítményre képes.

fedezze fel

 

vezetési élmény

multi-sense

akár 4 vezetési móddal(1)

 

 

biztonság

32 vezetéstámogató rendszer

 

 

360°-os kamera

 

3D képpelA 360°-os kamera még több információt kínál a külső környezetről a jármű körül, négy külső kamera segítségével, parkoláskor vagy parkolóhely elhagyásakor.

fedezze fel a radarokat és kamerákat

 

Aktív Vezetési Asszisztens

 

Az Új Megane E-Tech 100% electric-nél bemutatott Aktív Vezetési Asszisztens az Új Austral modellnél is elérhető. Ez a vezetéstámogató rendszer egyesíti az intelligens adaptív tempomatot Stop & Go funkcióval és a sávközép tartó rendszert az ügyfeleink biztonságának optimalizálásához.(1)

fedezze fel az aktív vezetéstámogató rendszereket

 

 

Matrix LED vision

Ezzel az opcióként rendelhető rendszerrel a vezető a közlekedési környezettől függetlenül használhatja a távolsági fényszórókat. Ezek a fényszórók leárnyékolt fénysugarat bocsátanak ki, amelyek körülölelik a szemből érkező járműveket, így nem vakítják el azok vezetőit.

fedezze fel a vezetéstámogató rendszereket

 

és 29 másik vezetéstámogató rendszer, igényeire szabva 

fedezze fel a vezetéstámogató rendszereket

*A feltüntetett 2 400 000 Ft kedvezmény 2024.07.01. és 2024.07.31. között megrendelt, márkakereskedésbe érkezés alapján meghatározott Austral gépjárművekre érvényes, visszavonásig. Az érintett gépjárművekről és feltételekről érdeklődjön a márkakereskedésekben!

** Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 20% kezdő lízingdíj, valamint 24 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket jogosult az ügyfélre tovább hárítani. Hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft. THM: 4,9%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. Az akció új, Renault Austral személygépjárművekre érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció 2024. július 1-jétől visszavonásig tart    .

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással: A példa számítás eltér a THM rendeletben foglalt feltételektől, mivel azon feltételekkel a finanszírozó nem nyújt finanszírozást: Bruttó vételár*: 11.499.000,-Ft, futamidő: 24 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 131.042,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 8.499.000,-Ft, THM: 4,9%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 4,56%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3.145.008,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza. 

A garancia részletes feltételeit az Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik.     

Austral evolution mild hybrid 140 vegyes fogyasztás l/100 km: 6,1 - 6,3; CO₂-kibocsátás g/km: 139 - 154. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.     

Márkáink