Renault Trafic

 

készletről, gazdag felszereltséggel akár 900 000 Ft kedvezménnyel,

fix 5% nettó kamat/év állami támogatással Széchenyi Lízing MAX+ finanszírozás keretében*

5 év/100 000 km garancia

kezdő nettó listaár 9 500 000 Ft 

 

árlista letöltése

Részletes ajánlatért hívja kollégáinkat!

+36 20 800 9856

+36 20 916 8202

érdeklődés

MEGNÉZEM A KÉSZLETET

 

 

nyito.png

Renault Trafic


A személyre szabott haszongépjármű

trafic_spaceclass_2017-3.jpg

A robusztus és a mindennapokban is dinamikus furgon

Markáns vonalak, krómozott hűtőrács, full LED fényszórók, kétfunkciós ködlámpák, egyedi fényjegy...

TRAFIC KISHASZONJÁRMŰVEK MOST KIEMELT FLOTTA AJÁNLATTAL!

kezdő nettó listaár 9 500 000 Ft 

árlista letöltése

 

Mi mindenre gondoltunk, hogy megkönnyítsük a mindennapjait!


1390x602.jpg

 

Találékony és online

Mivel a mindennapok kiszámíthatatlanok, és minden akadályt jól kell vennie, a TRAFIC kialakítása okosan történt :

  • Okos mobil iroda 
  • Csapóajtó a hosszú rakományokhoz 
  • Vezetéstámogató technológiák 
  • Online multimédia rendszer
  • AndoidAuto™ & Apple CarPlay™

 

Személyre szabott munkaeszköz

 

Élelmiszeripar, építőipar, egészségügy...  Minden tevékenység egyedi jellegű, nekünk pedig megvan a megoldásunk bármilyen igényre! Fedezze fel kulcsrakész felszereltségeinket,  speciális kialakításainkat és átalakításai megoldásainkat .

 

ladas.jpg

 

 

trafic_business1.jpg

 

RAKTÉRKIALAKÍTÁSOK

Céges ügyfeleink számára elérhető megoldásaink

A Trafic Van már 1980 óta biztosítja vállalkozása gördülékeny működését.
Fa padlóburkolat csúszásgátló bevonattal, védőelemek, tárolóhelyek... Ismerje meg a személyre szabott, minden igénynek megfelelő raktérkialakításokat.

varázsolja egyedivé

 

 

 

 

A Trafic Van bármilyen tevékenység esetén kiváló választás

A számos opcionális elemnek, tartozéknak és személyre szabott átalakításnak köszönhetően a Trafic Van kiválóan variálható és személyre szabható.


A furgon verzió 2 hosszúsággal, 2 magassággal, illetve 5,8–8,9 m3 hasznos térfogattal érhető el. Számos különböző gyári személyre szabási lehetőség közül választhat: duplakabinos verzió, üvegezett tolóajtók és panelek, lemezelt vagy üvegezett válaszfalak, 180°-ban vagy 270°-ban nyíló akár üvegezett hátsó ajtók stb.

A padlólemezes alváz verziót dobozos teherautóvá, hűtőautóvá, büféautóvá vagy akár billenőplatós verzióvá is átalakíthatja.

trafic_business2.jpg

Motor és erőátvitel


valto.png

 

Új motor

A TRAFIC egy új 2.0 literes motorral és egy új, automata, duplakuplungos EDC váltóval szerelték fel.

Nagyobb kényelem, nagyobb teljesítmény és nagyobb nyomaték, alacsonyabb üzemanyagfogyasztás - mindez 100%-os, gazdaságos vezetési élmény mellett.

 

Mobilitási megoldások

Nehéz terepre viszi útja?

Ismerje meg a különböző meghajtási megoldásainkat: Emelkedőn elindulást segítő rendszer és Extended Grip.

eroatvitel.png

 

 

 

EGYEDI AJÁNLATÉRT HÍVJA ÉRTÉKESÍTŐ KOLLÉGÁNIKAT!
+36 96 263 838, +36 20 800 9856 

 

 

Renault Trafic Van vegyes fogyasztás l/100 km: 6,9 – 8,2 CO2-kibocsátás g/km: 182 -215. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

1 A Széchenyi Újraindítási Lízingkonstrukció elindítása a Széchenyi Kártya Újraindítási Program bevezetéséről szóló 1368/2021. (VI.10.) Korm. határozat alapján történt. Ez a tájékoztató nem minősül a Ptk. 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, kizárólag tájékoztató jellegű, a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. Az Euroleasing a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtja. Az Euroleasing az Általános Szerződési Feltételekben feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) jogosult az ügyfélre tovább hárítani. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco / vagyon biztosítás fenntartása szükséges. A Széchenyi Lízing MAX+ lízingkonstrukcióhoz kapcsolódó kamat- és költségtámogatás részletes feltételei a KAVOSZ Zrt. oldalán érhetőek el (www.kavosz.hu). A jelen árlistában szereplő termékek, felszereltségek és az azokkal kapcsolatos valamennyi információ a nyomtatás időpontjában hatályos állapotot tükrözik. A feltüntetett árak ajánlott fogyasztói árak. A feltüntetett bruttó árak a regisztrációs adót és az áfát tartalmazzák. Az árazás a hatályos magyar jogszabályok alapján készült, melyek változása árváltozást vonhat maga után. A jelen árlista szerinti tájékoztatás nem teljeskörű, és nem minősül ajánlattételnek, a pontos tájékoztatás érdekében kérjük, vegye fel a kapcsolatot bármely RENAULT márkakereskedéssel. A termékek folyamatos tökéletesítési programjára tekintettel az RN Hungary Kft. fenntartja annak jogát, hogy bármikor módosítsa a jelen árlistában szereplő termékekkel kapcsolatos információkat. Az RN Hungary Kft. az esetleges módosításokat a lehető legrövidebb időn belül jelzi a RENAULT márkakereskedéseknek. A nyomtatási technikák korlátai miatt a jelen árlistában bemutatott színek kissé eltérhetnek a gépjárművek valódi színeitől vagy az azok belsejében használt anyagok színeitől. A jelen kiadványban található képek illusztrációk. A mindenkori frissített fogyasztási és CO2 kibocsátási adatokat tartalmazó anyagok megtekinthetők minden Renault márkakereskedésben. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Márkáink