kangoo_fejlec.png

 

RENAULT KANGOO VAN

KIEMELT CÉGES KEDVEZMÉNYEK MÁR 1 AUTÓRA IS!

Az Év Nemzetközi Haszonjárműve 2022*

kezdő nettó listaár 6 940 000 Ft

árlista letöltése

 Éljen a Széchenyi Lízing MAX+ konstrukció adta kedvezményes lehetőségekkel,

az állami támogatással elérhető csak fix 5%/év nettó kamattal!*

Részletes ajánlatért hívja kollégáinkat!

+36 20 800 9856

+36 20 916 8202

 

kangoooo.jpg

 

AZ INNOVATÍV KISFURGON

Városi környezetben dolgozik? Az Új Kangoo Van a régóta várt, új „Open Sesame by Renault“ megoldással kerül bevezetésre. A teljes, zárt vagy rácsozott és kihajtható válaszfallal a Kangoo Van képes megfelelni az ügyfelek mindennapi igényeinek. A 3,3 m3–3,8 m3-es rakodási kapacitásnak köszönhetően könnyen helyet találhat az áruknak a jármű rakodóterében. 

 

ismerje meg az ÚJ KANGOO VAN E-TECH 100% ELECTRIC változatát is!

 

TECHNOLÓGIA CÉGES ÜGYFELEINK SZÁMÁRA

 

kangoo_belso1.jpg

 

„Open Sesame by Renault“

A belvárosba kell mennie? Nem könnyű elérni a rakodóteret a hátsó ajtókon keresztül! A piacon elérhető legnagyobb oldalsó nyílással (1,45 m) rendelkező Új Kangoo Van könnyű hozzáférést biztosít a rakományhoz. Mi sem egyszerűbb ennél!

kangoo_belso2.jpg

 

11 vezetéstámogató rendszer

Az Új Kangoo Van városi környezetben és hosszú utakon is gondoskodik a biztonságról az aktív vészfékező rendszernek és a sávtartó rendszernek köszönhetően. A digitális belső visszapillantó tükör segítségével figyelheti, hogy mi történik a jármű mögött. Vezessen teljes biztonságban az Új Kangoo Van vezetéstámogató rendszerei révén...

kangoo_belso3.jpg

 

EASY LINK multimédia rendszer

A modern és személyre szabott vezetési élmény érdekében egyszerűen csatlakoztathatja okostelefonját, és megtalálhatja az összes online alkalmazást és szolgáltatást az Android Auto™ és Apple Carplay™ kompatibilis EASY LINK multimédia rendszer 8"-os képernyőjén. 

 

Részletes ajánlatért hívja kollégáinkat!

+36 20 800 9856

+36 20 916 8202

fedezze fel az összes felszereltséget

 

 

kangoo_belso4.jpg

 

RAKTÉRKIALAKÍTÁSOK

céges ügyfeleink számára elérhető megoldásaink

Használja ki a tevékenysége követelményeinek és igényeinek megfelelő speciális raktérkialakításokban rejlő lehetőségeket.

varázsolja egyedivé új Kangoo Van kisfurgonját

 

FEDEZZE FEL AZ ÖN TEVÉKENYSÉGEIHEZ IGAZÍTOTT ÁTALAKÍTÁSI LEHETŐSÉGEINKET

 

 

 

áruszállítás

Futárkodáshoz, vagy esetleg romlandó élelmiszerek szállításához keres haszonjárművet? Ismerje meg speciális megoldásainkat:

 

  • Hűtést igénylő árukhoz
  • Büfékocsi, rendezvények
  • Csomagszállítás
kangoo_belso5.jpg

 

 

kangoo_belso6.jpg

 

építőipar – belsőépítészet – karbantartás/szerviz

Építőipari és közműépítészeti szakemberként, szerkezeti vagy belsőépítészeti szakemberként, tájépítészként vagy karbantartó cégként keres kishaszonjárművet? Biztosan tudunk megoldást!

 

  • Műhelyautók

 

Részletes ajánlatért hívja kollégáinkat!

+36 20 800 9856

+36 20 916 8202

 

ismerje meg átalakításainkat

Renault Kangoo Van vegyes fogyasztás l/100 km: 5,2 – 6,8 CO2-kibocsátás g/km: 136 -154. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

A Széchenyi Újraindítási Lízingkonstrukció elindítása a Széchenyi Kártya Újraindítási Program bevezetéséről szóló 1368/2021. (VI.10.) Korm. határozat alapján történt. Ez a tájékoztató nem minősül a Ptk. 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, kizárólag tájékoztató jellegű, a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. Az Euroleasing Zrt. (www.euroleasing.hu) a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtja. Az Euroleasing Zrt. az Általános Szerződési Feltételekben feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) jogosult az ügyfélre tovább hárítani. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco / vagyon biztosítás fenntartása szükséges. A Széchenyi Lízing MAX+ lízingkonstrukcióhoz kapcsolódó kamat- és költségtámogatás és a konstrukció részletes feltételei a KAVOSZ Zrt. oldalán érhetőek el (www.kavosz.hu). A megjelölt éves nettó kamatmérték támogatási jogviszony esetén az ügyfelek által ténylegesen fizetendő kamatot jelenti, amely a lízingügylet kamatának (bruttó kamat) kamattámogatással csökkentett mértéke.     

Márkáink